Casa Del Santos - Căminul perfect pentru seniorii noștri!

Luni-Duminica: 08:00 to 18:00

Despre Noi

Despre centrul nostru

Câte detalii despre noi
“Grija pentru vârstnici este o muncă a iubirii și necesită persoane speciale”

În comuna Ștefăneștii de Jos, în imediata apropiere a zonei rezidențiale, la doar câțiva km de București, se găsește Casa del Santos, modernă, cu finisaje elegante, culori calde și armonioase.

Casa este construită în stil “ hotel boutique” și este înconjurată de un parc de 2000mp.

Pe lângă camerele spațioase și luminoase, casa este dotată cu sală de mese, bibliotecă, sală de teatru, sală de cinema, cameră pentru relaxare, sală de sport, coafor și capelă.

“Casa Del Santos este cel mai bun loc, pentru cele mai bune zile!”

Seniorii noștri care se confruntă deseori cu afecțiuni și boli ce le creează un disconfort continuu, împiedicându-i să se bucure în continuare de activitățile preferate și clipele frumoase petrecute alături de cei dragi.

Unul dintre cele mai mari avantaje pe care le deține Casa Del Santos este faptul ca nu doar găzduiește persoane vârstnice, ci le și îngrijeste în regim rezidențial. Iar în cazul rezidenților care suferă de afecțiuni fizice, sau psihice (precum Alzheimer), personalul nostru garantează o îngrijire de cea mai înaltă calitate.

“Ridurile ar trebui să indice doar unde au fost odată surâsurile”

Experiența noastră vă garantează că, persoanele dragi vouă sunt îngrijite de un personal specializat cu atestare în domeniul socio-sanitar. Oaspeții noștri traiesc în fiecare zi​ într-o atmosferă placută, familială și în permanență implicați intr-o serie de activități ocupaționale.

Fiecare angajat al acestui cămin de seniori este pregătit astfel încât să ofere servicii profesionale de cea mai bună calitate, fiind nu doar atent la detalii și rabdator, ci și sociabil și amabil.

Un zâmbet cald menține o atmosfera placută și pozitivă, de aceea personalul de la Casa Del Santos se asigură că nu exista nicio zi în care sa fie purtați de griji sau melancolie.

WebDesingeXpert© 2023.
Toate drepturile rezervate.